Služby
| autor: Martin Boška

Začíná poslední fáze předprodeje vstupenek na utkání české reprezentace

69324653_10158100684367565_7961855750207176704_o.jpg foto: Česká fotbalová reprezentace

Českou reprezentaci v říjnu čekají hned dvě domácí utkání. První se uskuteční 11. října od 20:45 hodin na Stadionu Sinobo (domácí stadion pražské Slavie), druhé utkání bude 14. října od 19:00 hostit pražská Generali Arena (domácí stadion Sparty). Jako první zápas v pořadí čeká náš národní tým další kvalifikační utkání o účast na UEFA EURO 2020 proti Anglii. Bude se jednat o odvetu, jelikož se spolu oba celky v kvalifikaci již střetly. V březnovém utkání ve Wembley podlehla česká reprezentace Angličanům 5:0. Tým Jaroslava Šilhavého bude tedy jistě usilovat o odvetu a zisk dalších bodů do kvalifikační tabulky.

V říjnovém reprezentačním období hraje český tým pouze jedno kvalifikační utkání, druhý zápas bude tedy přátelský. Protivníkem bude tým ze Severního Irska, se kterým se národní tým potkal v kvalifikační skupině na Mistrovství světa 2018. Tehdy Češi doma remizovali 0:0 a venku podlehli Severnímu Irsku 2:0. I zde můžeme mluvit o příležitosti našich hráčů vrátit soupeři porážku z posledního utkání.

Česká reprezentace se v tuto chvíli v kvalifikační skupině nachází na druhém postupovém místě. Anglie, která má maximální možný počet bodů, je ve vedení skupiny. Oproti českému týmu má navrh o tři body a zároveň jeden zápas k dobru. Přípravný zápas se Severním Irskem můžeme brát jako poslední test před závěrem kvalifikace, která skončí v listopadu. Tým Severního Irska si ve své kvalifikační skupině vede dobře a bojuje o postup s Německem a Nizozemím.

Dnes 13. září začala poslední fáze předprodeje vstupenek na zápasy proti Anglii a Severnímu Irsku. Fanoušci mohou na obě utkání koupit lístky už i samostatně, nikoliv pouze ve zvýhodněném balíčku. 

Lístky na oba zápasy je možné zakoupit na internetové stránce www.vstupenkyfotbal.cz, a to ve třech cenových kategoriích:

· proti Anglii: 900, 1900 a 2900,- Kč

· proti Severnímu Irsku: 200, 400 a 600,- Kč

Na utkání proti Anglii už nejsou k dostání nejlevnější vstupenky, které fanoušci v posledních dnech vykoupili v rámci balíčků. Právě cenově zvýhodněné balíčky jsou ovšem v prodeji i nadále. Určené jsou pro diváky, kteří chtějí národní tým podpořit v obou pražských duelech.

„Budeme moc rádi, když proti Anglii bude na stadionu co nejvíc českých fanoušků. Jejich podporu budeme v tak těžkém zápase potřebovat. Dorazí určitě i hodně Angličanů, takže atmosféra na tribunách bude pěkná, a my se na to už teď těšíme. A co nejvíc příznivců na stadionu bychom si samozřejmě přáli i proti Severnímu Irsku. Bude to sice přípravné utkání, ale i v něm uděláme všechno pro to, abychom uspěli,“ prohlásil trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý