Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Vzpomínky mistrů zavítaly do Strakonic

P1410911.JPG foto: Jan Vlček

Stejně jako v loňském roce u naší první knihy, také prezentace druhé publikace Vzpomínky mistrů zavítala za slávisty do Strakonic. Ondřej Zlámal a Václav Hanzlík vyprávěli zážitky ze vzniku knihy a přidali i aktuální zajímavosti o tom, jak se slávistickým mistrům daří v současnosti.

Slávistická odbočka Odboru přátel ve Strakonicích je spolu s odbočkou v Klatovech jednou z nejsilnějších. Místní klubovnu zdobí vlajka, kterou podepsal týden před svým nečekaným odchodem legendární František Veselý a kromě dalších zajímavostí také slávistický dres s domácího výročního zápasu s Hajdukem Split.

„Bylo to příjemné setkání, rádi bychom za pozvání poděkovali,“ uvedl jeden z autorů Václav Hanzlík, který dorazil z nedalekého Vacova. „Je vidět, že fanoušci jsou po nedávných změnách dobře naladění a že jim dobrou náladu nepokazila ani remíza v Jihlavě,“ dodal.

Knihu Vzpomínky mistrů si můžete stále objednávat na webových stránkách www.vzpomínkymistru.cz. Výzdobu strakonické klubovny najdete ve fotogalerii.