Služby
| autor: CZECH 4 SPORT

Vstupenky na rozlučku Tomáše Rosického

Rosicky.jpg foto: Ondřej Zlámal

Výjimečné zakončení výjimečného příběhu. Tomáš Rosický se v sobotu 9. června definitivně rozloučí s fotbalovými fanoušky na letenském stadionu během rozlučkového zápasu. Ten se bude hrát od 17:00 v GENERALI Areně a nabídne nevšední sportovní zážitek. Osobnosti české fotbalové reprezentace, která na startu tisíciletí uchvátila fotbalovou Evropu, se utkají s hvězdami z celého světa, se kterými Tomáš nastupoval během svých angažmá v Borussii Dortmund a v londýnském Arsenalu.

Na speciální stránce www.tr10.cz se během několika málo týdnu zaregistrovalo přes 10 tisíc fanoušků, kteří nechtějí přijít o jedinou novinku směrem k chystané akci. Právě jim byly již ve středu odeslány informace ohledně prodeje vstupenek. Lístky se začnou prodávat v příštím týdnu v cenách 350 Kč a 550 Kč, přičemž úvodní dva dny budou vyhrazeny pro majitele sparťanských permanentek. „Dlouze jsme nastavení systému prodeje řešili a pevně věřím, že jsme našli optimální variantu. Rozlučka Tomáše je přirozeně spjata se Spartou, jejíž příznivci si ve dvou dnech mohou zakoupit předem jasně stanovený počet vstupenek. Zároveň je však toto akce určena všem fanouškům Tomáše a české reprezentace. Naším cílem zůstává zaplněná Letná a skvělá atmosféra pro všechny fanoušky i sportovní hosty,“ řekl za organizátory akce Tomáš Křivda.

Držitelé permanentek ACS

*
Pro majitele placených permanentek ACS začne předprodej ve středu 25. dubna v 10:00 a skončí v pátek 27. dubna v 11:59 (do vyprodání kapacity vstupenek určených pro tuto přednostní fázi předprodeje; na jednu permanentku max. 2 vstupenky; přednostní právo koupě vstupenek neplatí pro držitele volných permanentek ACS).

* Cena vstupenek je 350,- a 550,- Kč dle plánku v příloze. Za 350,- jsou vstupenky ve žlutých sektorech, za 550,- v modrých sektorech.

* V prodeji budou také VIP vstupenky v ceně 2.900,- se sezením na hlavní tribuně, s přístupem do zázemí VIP s cateringem a nápoji v ceně a dárkem.

* Prodej vstupenek proběhne prostřednictvím www.tr10.cz a www.sparta.cz/vstupenky.

Volný prodej

*
Volný prodej vstupenek na rozlučku Tomáše Rosického bude zahájen v pátek 27. dubna ve 12:00 na www.tr10.cz, www.sparta.cz/vstupenky a také na ticketportal.cz.

* V rámci této fáze prodeje vstupenek bude možné zakoupit maximálně 4 vstupenky na osobu.

Na základě dohody organizátorů s fanoušky bude v sektorech H37 – H40 standardně umístěn sparťanský kotel. Sektory, které běžně slouží pro fanoušky hostí, budou na toto utkání přístupné všem fanouškům Tomáše Rosického.

Pro další informace o rozlučce Tomáše Rosického s profesionální kariérou sledujte profily rozlučky na sociálních sítích:

Facebook - http://bit.ly/RozluckaTR10

Twitter - @Rosicky_TR10 https://twitter.com/Rosicky_TR10

Instagram - @Rosicky_TR10https://instagram.com/Rosicky_TR10

Jedná se o tiskovou zprávu