Vyhledávání
| autor: CZECH 4 SPORT

Vodňanské lize dál kraluje tým DG303

vodnanskaliga_mistr_1617.jpg foto: www.vodnanskaliga.cz

Před časem jsme vám přinesli rozhovor s hlavním pořadatelem Vodňanské ligy Rostislavem Bakulou. Tradiční sálovkářská soutěž tehdy spěla do svého finále a o uplynulém víkendu byl na jihu Čech korunován staronový mistr. DG303 vyhrálo Vodňanskou ligu počtvrté v řadě a celkově už poosmé za posledních 10 let!

Finále sálovky v jihočeských Vodňanech mělo očekávané obsazení. Potřetí v řadě se o celkové vítězství utkaly týmy DG303 a Otroků ohnivé vody. A potřetí skončilo vzájemné měření sil stejným výsledkem. Žlutočerní rozhodli prakticky už v prvním finálovém duelu, když zvítězili 7:1 a vrátili tak soupeři porážku ze základní části soutěže.

Na vodňanské palubovce tedy pokračuje nadvláda DG303, ale radovat se mohly také další týmy. Na stupně vítězů se poprvé dostal Chill, který zvládl odvetu proti FC Mexico a zajistil si konečnou 3. příčku. Během závěrečného ceremoniálu pak byly oceněny nejlepší individuality soutěže a předávaly se samozřejmě také poháry pro nejlepší týmy.

Vybrané zápasy i závěrečný ceremoniál vyhlašování výsledků si můžete pustit na Youtube kanálu soutěže a přímo na webových stránkách Vodňanské ligy se můžete dozvědět řadu dalších podrobností i zajímavostí. V sobotu navíc vyjde tradiční ročenka, která je volně ke stažení ve formátu PDF.


www.vodnanskaliga.cz  |  www.facebook.com/vodnanska.liga  |  Youtube kanál Vodňanské ligy