Služby
| autor: Martin Boška

Viktoria Plzeň darovala dětem v nemocnici velikonoční dárky

Jean-David Beauguel - Martin Skáila.jpg foto: Martin Skála

V průběhu velikonočních svátků se Viktoria Plzeň rozhodla udělat radost dětem ve Fakultní nemocnici v Plzni a darovala jim řadu velikonočních dárků. Aby děti beránek „nepokakal", daroval jim Jean-David Beauguel jako pozornost dárkové balíčky. Každý dětský pacient tak obrdžel dárkový balíček s podepsaným dresem, kartičkou, míčem a sladkostmi. 

„Mám hrozně rád děti a je mi moc líto těch, kteří na Velikonoce nemohou být doma, ale musí je trávit právě v nemocnici,“ svěřil se francouzský útočník.

„Hned bych za dětmi vyrazil, ale bohužel to není možné, musíme všichni respektovat nařízení. Tak snad je aspoň potěší dárky od Viktorky a potkám se s nimi třeba někdy na fotbale,“ uvedl.

„Viktorce děkujeme, že nezapomněla v dnešní době ani na děti, pro které to rovněž není vůbec lehká situace. Snažíme se samozřejmě, aby jich na lůžku zůstalo o svátcích co nejméně, nicméně u některých to vzhledem k onemocnění a léčbě není možné. A těm uděláme nyní alespoň velkou radost,“ uvedla primářka dětské kliniky Zdeňka Černá.

„Vážíme si této podpory Viktorky a za vedení FN děkujeme. Spolupracujeme po celý rok, ale nyní o Velikonocích je to ještě hezčí. Všichni dětští tak pacienti dostanou dárek a budou mít radost,“ doplnila náměstkyně FN Plzeň Andrea Mašínová.