Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

V pondělí IV. ROČNÍK MEMORIÁLU LUKÁŠE PŘIBYLA

pribyl.jpg foto: Facebook: https://www.facebook.com/events/875660172518493/

Čeká nás hodně zajímavý víkend. V sobotu šlágr Plzeň - Liberec, v neděli derby pražských "S" a v pondělí Memoriál Lukáše Přibyla, na který zveme. Přijďte si na sv. Václava užít příjemné odpoledne a zavzpomínat společně na Příbu.

"Měl jsem možnost s Lukášem spolupracovat v době svého působení ve Slavii, ale i před ním. Líbilo se mi na něm, že vše, co se řeklo, platilo. Bylo na to spolehnutí. Řešil všechno s nadhledem a to i hodně složité věci. Dovedl také vzít na sebe různé vtípky. Je hrozně dobře, že se na něj nezapomnělo. V dnešní době je velice znát, jak jeho osobnost celému českému fotbalu chybí. Mohl mu dát s postupem věku a zkušeností úplně jinou dimenzi. Nikdo ho nedokázal nahradit," uvedl pro náš web svoji vzpomínku náš redaktor Ondřej Zlámal.

Program a informace najdete na facebookových stránkách memoriálu - uvádíme to hlavní:  od 14 h. otevřen Ďolíček, 15.30 h. autogramiáda a od 16 h.Real Top Praha vs. stará garda Bohemky. Za Real se můžete těšit na: Ivana Trojana, Radka Sňozíka, Dominika Haška, Leoše Nohu, Pavla Hoftycha, Ladislava Hampla, Jaromíra Bosáka a mnoho dalších.

https://www.facebook.com/events/875660172518493/