Služby
| autor: Ondřej Zlámal

UWCL zařadila gól Jarchovské mezi nejhezčí momenty kola

P1870514.JPG foto: Ondřej Zlámal

 

„Je to ten nejhezčí gól tohoto kola?“ ptá se twitterový účet UEFA Women´s Champions League a nabízí svým followerům několik záběrů na dalekonosnou ránu, kterou vyslala na branku Hibernian FC Andrea Jarchovská. Vstřelila svůj první gól v Lize mistryň.

„Ani nevím, jak jsem ho dala,“ říkala po zápase. „Viděla jsem, že je ode mne hráčka daleko a přede mnou je prostor, tak jsem se rozhodla vystřelit. Je to neskutečný pocit, když míč takhle vletí do sítě. Byl to neskutečný zážitek,“ říkala po zápase.

Slávistka hrála v Lize mistryň poprvé od začátku a důvěru trenérovi splatila právě krásnou brankou. „Ani jsem nevěděla, jak to oslavit,“ přiznala upřímně, když si vzpomněla na to, jak při spontánním radování upadla mezi své spoluhráčky.

Gratulace k brance přišly hned po zápase. „První napsala maminka, že jsem jí udělala radost.“

Jarchovská ocenila také hattrick své spoluhráčky Terezy Kožárové. „Tereza umí zakončit, je v tomhle neskutečná. Jsem moc ráda, že se vrátila zpátky, její branky nám pomohly obrátit zápas, ve kterém jsem hned na začátku prohrávaly.“

Odveta s Hibernian FC se hraje 25. října od 18:30 v Edenu. „Soupeřky nebudou mít co ztratit, ještě nám to budou chtít znepříjemnit. Nesmíme nic podcenit a hrát tak, jako jsme hrály ve Skotsku tak od 30. minuty,“ dodává slávistka.

Mohou se diváci těšit na další krásnou ránu z dálky?