Služby
| autor: Martin Boška

Utkání proti Rizesporu rozhodla jediná branka. Antalyaspor si z Rize body neodváží

Antalyaspor.jpg foto: Antalyaspor

11. kolo turecké Superligy nabídlo utkání Ondrova týmu na hřišti Rizesporu. Oba týmy se před zápasem nacházely ve spodní části tabulky s 11 body. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou vstřelil ve 26. minutě stoper Rizesporu Abarhoun, který ve skluzu zasáhl balon směřující do malého vápna po zahraném rohovém kopu.

Zejména ve druhé půli předvedl antalyjský celek velký tlak se snahou vstřelit branku. Domácí obrana ovšem dokázala útočnému nátlaku odolat, i přestože byl v 54. minutě vyloučen domácí brankář Cetin a zbytek utkání tak odchytal náhradník Gorgen. Ondra odehrál celé utkání na pozici středního obránce. 

Pro Antalyaspor je to již čtvrtá ligová porážka v řadě. Nejbližší šanci na vylepšení bilance bude Antalyaspor mít 25. 11, kdy se doma utká s Gaziantepem, mezitím se ještě Ondra zúčastní důežitého reprezentačního srazu, při kterém český tým zakončí kvalifikaci na EURO 2020.

 

Rizespor - Antalyaspor 1:0 (1:0)

Branky: 26. Abarhoun. Žluté karty: Morozjuk, Vetrih –  Amilton, Blanco, Özkan, Albayrak. Červená karta: Çetin.

Rizespor: Çetin – Morozjuk (78. Ovacıklı), Talbi, Abarhoun, Melnjak – Diomandé, Vetrih – Samudio, Boldrin, Umar (68. Durak) – Çağlayan (56. Görgen)

Antalyaspor: Kaplan – E. Albayrak (75. Sinik), Čelůstka, Öztürk, Sangaré – Akyol (67. Fredy), Charles – Özkan (67. Chahechouhe), Mukairu, Amilton – Blanco