Vyhledávání
| autor: CZECH 4 SPORT

Se Spartou a Plzní do Itálie!

smart-go_zajezdy_sparta-plzen.png

Všichni tři čeští zástupci v aktuálním ročníku Evropské ligy dostali do svých základních skupin atraktivní soupeře z Itálie. Mistrovskou Viktorii Plzeň čeká 24. listopadu AS Řím, Sparta Praha nastoupí 8. prosince na slavném San Siru proti Interu Milán a Slovan Liberec zamíří 3. listopadu do Fiorencie.

Díky našemu partnerovi, cestovní kanceláři SMart GO, můžete se Spartou i Plzní vyrazit také vy!

Plzeňská Viktorka jede do Říma vyzvat gladiátory z AS. Zaleť si a podpoř Viktorii v jejím tažení Evropskou ligou a ještě si užij město a památky Říma. Zájezd na fotbalový zápas Viktoria Plzeň vs AS Řím obsahuje leteckou dopravu, ubytovaní v hotelu***, dvoulůžkový pokoj, snídani, vstupenku na utkání, cestovní pojištění a informační servis.
Detaily zde >>

V závěrečném zápase své skupiny jede Sparta na horkou půdu do Milána. Podpoř Spartu v boji o postup do další fáze EL! Vem přítelkyni a ukaž jí předvánoční Milán plus nezapomenutelný zážitek ze San Sira. Zájezd na fotbalový zápas Inter Milán vs Sparta Praha obsahuje autobusovou dopravu, vstupenku na zápas, informační servis, služby delegáta a soutěž za bezkonkurenčních 2599 Kč.
Detaily zde >>