Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Rosického rozlučka: Fanoušci se mohou těšit na velká jména

rozlucka.jpg foto: Ondřej Zlámal

9. června se na Letné uskuteční rozlučkový zápas Tomáše Rosického. Bývalý kapitán reprezentace v úterý na tiskovém setkání v sídle FAČR, které utkání společně se Spartou spolupořádá, přiblížil některé detaily chystaného programu.

Utkání sehraje tým složený ze spoluhráčů Tomáše Rosického z národního týmu proti těm, se kterými nastupoval v zahraničí. Trenérem reprezentantů bude Karel Bruckner, o druhém trenérovi ještě rozhodnuto není.

Hrát by se mělo 2x35 minut a fanoušci se mohou těšit na velká jména. Je samozřejmě možné, že v sestavách může dojít ke změnám, ale Tomáš Rosický prozradil, že jako prvnímu volal Fabregasovi a Flaminimu. Z českých hvězd pak pozvánku dostali Koller, Jankulovski, Čech, Nedvěd a další.

Rosickému už se několik hráčů omluvilo, Mertesacker jde za svědka na svatbu, již rok domluvenou účast na prestižním zahraničním golfovém turnaji mají Šmicer s Bergerem.

O televizním přenosu se jedná s Českou televizí, část vstupenek je vyhrazena také pro fanoušky Arsenalu a Dortmundu, oba kluby o akci aktivně informují.

Co se týká samotného zápasu, Tomáš Rosický připustil, že ho čeká velice emotivní zážitek. Před samotným utkáním zatím zapojení do tréninku neplánuje. „Fotbal mi zatím nechybí, možná bych si zahrál, když vidím před zápasem připravené hřiště, ale tréninky a posilovna, po tom se mi nestýská.“

Všechny informace o rozlučce můžete sledovat také na twitterovém účtu https://twitter.com/Rosicky_TR10?lang=en

a webových stránkách https://www.tr10.cz/