Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Redakce CZECH 4 SPORT hostem v televizním pořadu Zóna 5

studio.jpg foto: CZECH 4 SPORT

Redaktoři našeho serveru Václav Hanzlík, Rosťa Bakula a Ondřej Zlámal byli hosty televizního pořadu Zóna 5, který připravuje televizní kanál Sport 5. Témata besedy byla našemu serveru blízká – komunikace fotbalistů a trenérů s médii, jazyková vybavenost a příprava fotbalistů v zahraničí a u nás, komunikace po sociálních sítích. Pořad moderoval Martin Kubičík, který do něj také připravil zajímavé ukázky ze světa fotbalové komunikace.

„Chtěli bychom poděkovat za pozvání do zajímavého pořadu, jehož tématika nám byla všem blízká, věříme, že divákům nejenom poodkryje zákulisí komunikace ve fotbalovém prostředí, ale nabídne jim trochu netradiční a vícestranný pohled na to, jak to v mediálním světě fotbalu chodí,“ uvedl za redakci CZECH 4 SPORT Václav Hanzlík. Právě on v pořadu nabídl několik zajímavých srovnání českého prostředí s Bundesligou, na kterou se zaměřuje.

Na programu Sport 5 se pořad premiérově vysílá ve čtvrtek 5. března v 19:05 a ve 23:00, další reprízy pak jsou na programu v pátek v 10:05 a v sobotu v 16:50. Všechny naše čtenáře a příznivce k jeho sledování srdečně zveme!