Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Ondru Čelůstku čeká další návrat na Trabzonspor!

celdaweb2.jpg foto: Archiv Ondřeje Čelůstky

Ondra Čelůstka se nemůže dočkat pondělní dohrávky turecké ligy. Aby taky ne! Jeho současný tým Antalyaspor se totiž představí na hřišti jeho bývalého Trabzonsporu, v jehož dresu působil v letech 2011-14 a zažil nejúspěšnější část své kariéry. Nastupoval v UEFA Lize mistrů, ve které vstřelil také památnou branku do sítě Interu Milán.

Je to pro tebe pořád zvláštní jet na Trabzonspor, nebo už to tak nebereš?

Je to stále stejně výjimečný pocit a už vždy to pro mě zvláštní bude vracet se na stadion Trabzonsporu. Tento týden je snad můj nejdelší týden v sezóně, už se pondělní dohrávky nemůžu dočkat.

Nedávno uplnyulo pět let od památného zápasu v UEFA Champions League proti Interu, jsou vzpomínky pořád stejně krásné?

Řekl bych, že moje vzpomínky jsou každým přibývajícím rokem hezčí a hezčí. Byl to bezpochyby jeden z nejsilnějších momentů v mojí fotbalové kariéře.

Poslední zápas na Trabzonsporu byl pro tebe hodně smolný, bude to letos lepší?

Moc díky za takovou otázku! I přesto, že jsem odcházel ze hřiště v 70. minutě za potlesku ve stoje a aplausu diváků, tak bych v pondělí raději vydržel na hřišti celý zápas a určitě bez červené karty.

Dvakrát jste teď vyhráli, myslíš, že je možné, že byste mohli vyhrát i potřetí?

Kdybych si myslel, že to možné není, tak bych do Trabzonu snad ani neletěl. Mám na Trabzon krásné vzpomínky, mám moc rád místní lidi a fantastické fanoušky. Ale tentokrát tam jedu jako soupeř a chci vyhrát. Bylo by krásné udělat s Antalyasporem nějakou vítěznou šňůru a stoupat tak tabulkou směrem vzhůru.

Co se ti vybaví, když půjdeš na hřiště?

Nejspíš se mi vybaví zápas z minulého roku, kdy jsme prohráli a budu chtít udělat všechno pro to, aby tentokrát průběh ale hlavně výsledek byl na konci šťastnější. Už kvůli tomu, že na zápas do Trabzonu přiletí můj taťka spolu se strýcem. Budu mít o to větší motivaci a velkou podporu na tribuně. Už aby bylo pondělí!

Foto: Archiv Ondřeje Čelůstky - sledujte Ondrovy oficiální webové stránky www.ondracelustka.cz!