Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Ondřej Čelůstka: Úspěšnou sérii si užíváme!

karabukspor.jpg

Antalyaspor zvládl další náročný zápas, tentokrát zdolal v domácím prostředí Karabükspor, když o výsledku rozhodl osm minut před koncem kapitán Eto´o. Z posledních třinácti zápasů tak má Ondrův tým naprosto fantastickou bilanci 10-2-1. Není divu, že jsou dávno zapomenuta úvodní kola, kdy se v Antalyii hrálo doslova o záchranu – nyní už se přibližuje i čtvrtá příčka!

Velký podíl na zisku dalších tří bodů má ve výborné formě chytající slovinský gólman Sašo Fornezzi, který předvedl hned několik zázračných zákroků proti gólovým střelám. Už v prvním poločase vyrazil nad sebe hlavičku Mustaphy Yatabareho  z několika kroků a dokázal ztlumit i míč, který pak spadl na brankovou čáru.

Hrdinou pro domácí stadion byl znovu Samuel Eto´o. Nejprve se po jeho přímém kopu odrazil míč po teči jednoho z obránců do břevna, pak postupoval sám na brankáře, ale při střetu s brankářem Sahinbem upadl. Osm minut před koncem ale s velkým přehledem zakončil hlavou po centru z levé strany, jeho naprosto přesnou hlavičku nedokázali zastavit ani dva dobíhající obránci. Domácí pak měli v závěru štěstí, protože hosté dopravili míč za záda Fornezziho, branka ale neplatila, protože si přihráli do ofsajdu.

"Šli jsme si cílevědomě a trpělivě za svým cílem až do konce zápasu, samozřejmě, měli jsme tam i párkrát štěstíčko, to když jsme přežili nějaké jejich nebezpečné závary, ale naštěstí jsme gól nedostali a sami udeřili pár minut před koncem. To jen dokázalo ze si teď všichni věříme a pracujeme na vítězství do posledních minut," radoval se Ondra Čelůstka z dalších tří bodů. "Šńůru bez prohry si všichni užíváme a chceme, aby pokračovala!"

Ondra Čelůstka opět odehrál celých devadesát minut, je jediným z celého kádru Antalyasporu, kdo nechyběl v lize ani minutu. Dalším soupeřem bude 25.února Akhisar Belediyespor.

Antalyaspor –
Karabükspor 1:0 (0:0)

Branka: 82. Eto´o

Antalyaspor: Saso Fornezzi - Diego Angelo - Ondřej Čelůstka - Sakıb Aytaç - Salih Dursun - Mostapha El Kabir (81.Makoun)- Yekta Kurtuluş (13. Sandro) - Zeki Yıldırım - Serge Mbilla Etame (64. Serdar Ozkan)- Samuel Eto'o - Deniz Kadah

Karabükspor: Ahmet Şahin - Kerim Zengin - Iasmin Latovlevici - Barış Başdaş - Dany Nounkeu - Andre Poko - Ceyhun Gülselam - Valerica Gaman - Mustapha Yatabare - Dejan Lazarevic - Evgen Seleznyov

Foto: Twitter @Antalyaspor

Ondrovu sezonu můžete sledovat na www.ondrejcelustka.cz - webových stránkách, které pro něj spravujeme.