Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Ondřej Čelůstka: Myslím, že to byl na delší dobu poslední zápas

Oslava gólu Čelda.jpg foto: Antalyaspor.com.tr

Turecká SuperLiga se se v pondělí ještě hrála, Ondrův Antalyaspor si v pondělí připsal velice cenné tři body za vítězství nad Sivassporem, o kterém rozhodl stoper Veysel Sari devět minut před koncem zápasu. Ondra odehrál celý zápas na postu stopera právě vedle střelce jediného gólu. Sivasspor dohrával zápas v deseti lidech, když byl v 85. minutě vyloučen pravý bek Goiano. Hrálo se bez diváků.

„Bylo to moc důležité vítězství, které nás dostalo od spodku tabulky, byli jsme lepší, zaslouženě jsme vyhráli, gólů mohlo být i víc," řekl Ondra po utkání.

A dohraje se sezona? „Jestli se dohraje, to netuším, ale určitě to nebude v řádném termínu. Podle mě to byl na 99% poslední zápas na nějakou dobu. Myslím, že se to v úterý odpoledne odloží," vzkázal Ondra fanouškům svých stránek.

V sobotu 21. března by se měl Antalyaspor představit na hřišti Besiktasu. Výkop je v 18 hodin.

Antalyaspor – Sivasspor 1:0 (0:0)

Branka: 81. Sari Žluté karty: Podolski - Osmanpasa, Kilinc, Marcelo Goiano Červená karta: Marcelo Goiano

Antalyaspor: Boffin – Sangare, Sari, Čelůstka, Kudryašov – Ozmert, Fredy – Gumus (87- Sinik), Podolski (90.+5 Dinga), Amilton - Jahovič

Sivasspor: Samassa - Marcelo Goiano, Appidangoye, Osmanpasa, Ciftci - Arslan, Aksoy (54. Claudemir), Yandas - Kilinc (65. Yesilyurt), Yatabare, Oztekin (74. Kone)