Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Ondra Čelůstka si připsal asistenci

share.jpg foto: @Antalyaspor

Cenné vítězství si o víkendu připsal Ondrův Antalyaspor a český obránce na něm měl svůj podíl. Byl totiž hlavním strůjcem druhé branky, jeho vydařený volej zpoza vápna totiž skončil na tyči a Deniz Kadah odražený míč uklidil do sítě.

Domácí vedli už v 8. minutě, když Deniz Kadah proměnil přesnou křížnou ránou po zemi pokutový kop. Hosté v 65. minutě díky sraženému centru vyrovnali, pak ale Deniz Kadah dorazil míč odražený od tyčky po Ondrově nádherné ráně. V závěru pak střídající El Kabir zakončil svoje samostatné sólo třetí brankou.

Antalyaspor poskočil s 21 body na patnáctou příčku, na jedenáctou Kasimpasu ale ztrácí pouhé čtyři body. 12. února se představí na Galatasaray, který je v současnosti na druhém místě tabulky. S týmem už není bývalý kapitán Eto´o, který v závěru přestupního okna přestoupil do Konyasporu.

Antalyaspor – Malatyaspor 3:1 (1:0)

Branky: 8. (pen) a 66. Deniz Kadah, 90. El Kabir – 65. Mucedele

Antalyaspor: Ferhat – Sakib, Diego Angelo, Čelůstka, Nazim Sangare, Zeki Yildrim (71. Alpsoy), Charles, Deniz Kadah, Danilo (46. El Kabir), Maicon (85. Doukara), Emre Gural (76. Hakan Ozmert)

Foto: @Antalyaspor

 

Všechny informace o Ondrově působění v Antalyasporu najdete na jeho webových stránkách ondrejcelustka.cz, které spravuje Czech4Sport