Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Ondra Čelůstka se vrátil do hry, Sparta vyhrála

celdos.jpg foto: sparta.cz

Máme pro vás dobré zprávy, Ondra se uzdravil ze svého svalového zranění a nastoupil v základu Sparty na hřišti Teplic! Jeho přinos pro tým komentovali také komentátoři přenosu O2: "Přinesl přehled, mladí kluci vedle něj rostou. Právě proto na hřišti je, organizuje obranu, vyhrává souboje," uvedl například Petr Švancara.

Návrat to byl povedený, Sparta v Teplicích vyhrála 1:0, když se trefil znovu Lukáš Juliš po přesné nahrávce Bořka Dočkala. 

Ondrův komentář po zápase:

„Hráli jsme v podstatě do plných. Směrem dozadu nebylo tolik práce. Je pravda, že v závěru tam domácí měli asi dva závary, kdy jsme v některých akcích ve středu pole polevili. Jinak jsme ale moc práce neměli. snažili jsme se tvořit, rychle otáčet hru, a hlídat si kontry soupeře. To se nám dařilo. Škoda, že se nám nepovedlo dát rychlý gól. V takovém utkání by nás zklidnil. v poločase říkali, že si šance vytváříme, že přijdou určitě další. To se i stalo, Julda (Lukáš Juliš) potvrdil obrovskou fazonu. I díky němu jsme to zvládli a máme důležité tři body. Já jsem osobně hrozně rád, že se nám povedlo udržet nulu. Snad jsme se výhrou naladili na těžké tři zápasy, které nás teď čekají. Včetně derby. Na něj moc těším. Věřím, že jsme dostatečně silný tým na to, abychom ho zvládli. Ještě předtím nás ale čeká Evropská liga, na tu se nyní budeme koncentrovat.“

Ondrovi k úspěšnému návratu blahopřejeme a držíme palce, at zdraví vydrží.

3. prosince čeká Spartu zápas Evropské ligy v Lille o tři dny později pak derby na Spartě.

FK Teplice – AC Sparta Praha 0:1 (0:0)

Góly: 65. Juliš. ŽK: Jukl, Radosta – Souček. Rozhodčí: Královec - Moláček, Mokrusch.

Teplice: Němeček - Moulis, Mareček (30. Radosta), Shejbal, Černý - Trubač, Kučera, Jukl, Ljevaković (69. Kováč), Žitný – Mareš.

Sparta: Nita - Plechatý, Čelůstka, LK37 – Vindheim (88. Plavšić), Trávník, Souček, Dočkal, Hanousek (56. Laco Krejčí) – Karlsson (70. Minčev), Juliš.