Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

Ondra Čelůstka proti Tomáši Necidovi

celdaweb2.jpg foto: Archiv Ondřeje Čelůstky
V pondělí od 20 hodin se v turecké lize odehraje vzájemný český souboj. Ondřej Čelůstka totiž zavítá se svým Antalyasporem na hřiště Bursasporu, za který nastupují Tomáš Necid a Tomáš Sivok.

Antalyaspor přijíždí ve výborné formě, neprohrál už šest zápasů v řadě a z této série navíc hned pětkrát dokázal vyhrát totožným skóre 1:0.

Zda dojde přímo na souboj českého obránce a českého útočníka, není ještě úplně jasné.

„Záleží na tom, kdy budu hrát. Jestli jako v posledních zápasech na postu pravého krajního obránce, nebo na stoperu. Náš stoper totiž nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu,“ prozrazuje Ondra Čelůstka.

O tom, že by se oba bývalí slávisté nestihli alespoň pozdravit, nepochybuje. „Na to si čas uděláme, stejně jako s Vaškem Procházkou z Osmanlisporu,“ dodává.

A bude vůbec v rušné atmosféře vnímat, že je na hřišti jeho krajan? „Samozřejmě, že to to vnímám, musím si všímat všech útočníků a mít přehled o tom, jaké mají přednosti a slabiny. Když tam bude v pondělí Necka, tak se budu soustředit na něho, ale nedaruju mu nic stejně jako komukoliv jinému,“ vzkazuje.

Ondra Čelůstlka nevynechal zatím ani jediný zápas turecké ligy, patří k oporám Antalyasporu. Bursaspor má za sebou minulý týden velmi nepříjemný nefotbalový zážitek, když po jejich zápase na Besiktasi došlo k teroristickému útoku. Naštěstí výprava klubu a fanoušci už byli na cestě domů.