Služby
| autor: Martin Boška

Plzeňský stadion se dočká lepšího zvuku

Doosan Arena - FCVP.jpeg foto: FC Viktoria Plzeň

Viktoria Plzeň oznámila novou inovaci v oblasti informačních technologií, kterou poprvé představí v prvním domácím ligovém utkání letošního roku. To se uskuteční v sobotu 22. února od 16:30, kdy viktoriáni vyzvou Příbram. Nové rozšíření IT přinese fanouškům zlepšení zvukového vybavení stadionu. 

K inovaci došlo během zimní přestávky. Jedná se o další novinku, kterou v posledních dnech vedení plzeňského klubu představilo. Tou první bylo představení nových vratných kelímků, které budou také od sobotního utkání fanouškům k dispozici.

„V minulosti jsme registrovali stížnosti na nekvalitní zvuk na tribunách, na což jsme se společně s městem Plzeň přes zimu zaměřili. A jsme rádi, že se vše podařilo realizovat již na první domácí zápas, městu patří poděkování a věříme, že to ocení každý návštěvník stadionu,“ uvedl k novému audiovizuálnímu systému mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Uvědomuji si, jak významnou roli hraje FC Viktoria Plzeň v srdcích našich obyvatel, přináší spoustu radosti, emocí a prožitků. Jsem opravdu rád, že město Plzeň nalezlo nemalé finanční prostředky na tuto investici,” sdělil první náměstek plzeňského primátora Roman Zarzycký.