O nás
| autor: Martin Boška

Plzeňský stadion se dočká lepšího zvuku

Doosan Arena - FCVP.jpeg foto: FC Viktoria Plzeň

Viktoria Plzeň oznámila novou inovaci v oblasti informačních technologií, kterou poprvé představí v prvním domácím ligovém utkání letošního roku. To se uskuteční v sobotu 22. února od 16:30, kdy viktoriáni vyzvou Příbram. Nové rozšíření IT přinese fanouškům zlepšení zvukového vybavení stadionu. 

K inovaci došlo během zimní přestávky. Jedná se o další novinku, kterou v posledních dnech vedení plzeňského klubu představilo. Tou první bylo představení nových vratných kelímků, které budou také od sobotního utkání fanouškům k dispozici.

„V minulosti jsme registrovali stížnosti na nekvalitní zvuk na tribunách, na což jsme se společně s městem Plzeň přes zimu zaměřili. A jsme rádi, že se vše podařilo realizovat již na první domácí zápas, městu patří poděkování a věříme, že to ocení každý návštěvník stadionu,“ uvedl k novému audiovizuálnímu systému mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Uvědomuji si, jak významnou roli hraje FC Viktoria Plzeň v srdcích našich obyvatel, přináší spoustu radosti, emocí a prožitků. Jsem opravdu rád, že město Plzeň nalezlo nemalé finanční prostředky na tuto investici,” sdělil první náměstek plzeňského primátora Roman Zarzycký.

https://www.czech4sport.cz/uploads//images/profile_photo/ondra_o-nas.png
Mgr. Ondřej Zlámal

Vystudoval obor angličtina-čeština na FFUK. Po studiu pracoval jako učitel angličtiny, překladatel a sportovní reportér. V období 2003-2011 působil ve Slavii, v posledních čtyřech letech jako její mluvčí. V současnosti je fotbalovým reportérem a korespondentem pro zahraniční agenturu. Fotbal sleduje odmalička, jeho nejstarší vzpomínkou je zápas Slavia –LIAZ Jablonec, který skončil vítězstvím domácích 7:1.

zlamal@czech4sport.cz

https://www.czech4sport.cz/uploads//images/profile_photo/rosta_o-nas.png
Rostislav Bakula

Studoval pedagogickou fakultu na JU ČB, obor čeština-výtvarná výchova. V roce 2006 se začal věnovat grafickému designu, který ho vždy zajímal. Začínal v grafickém studiu tiskárny Protisk, od roku 2008 pak působí jako grafik na volné noze – především v Praze. Podílel se na zakázkách pro firmy jako Telefónica O2, Česká pojišťovna, Adidas, Greenpeace, Oriflame, automobilky Audi a Volkswagen atd. Později se začal věnovat také webové grafice.

bakula@czech4sport.cz