Vyhledávání
| autor: Václav Hanzlík

Krejčí vyrovnal rekord. Bude trenérem měsíce?

P1340480.JPG

Plzeňský trenér Karel Krejčí vyrovnal 20 let starý rekord. Na prvních deset ligových výher potřeboval na lavičce Viktorie pouhých jedenáct ligových zápasů. Podobný kousek předvedl naposledy Josef Jarabinský na lavičce pražské Sparty, o čemž informoval deník Sport.

„Tuto informaci jsem zaznamenal a je nutné říct, že je to zásluha celého týmu. Klukům děkuji, že podzimní část Synot ligy zvládli velmi dobře,“ řekl Karel Krejčí serveru Czech4Sport. Zároveň však přiznal, že jej mrzí právě jediná podzimní ligová porážka na hřišti Zbrojovky Brno. „Zápas se nám vůbec nepovedl. Ale už je to pryč a my to můžeme v Brně napravit v pohárové odvetě hned tento týden. Pak nás čekají ještě zápasy s Duklou a Villarealem. Plně se koncentrujeme, chceme závěr podzimu zvládnout,“ uvedl před náročným programem, který Limberského a spol. čeká v následujících dnech.

Karel Krejčí se kromě vyrovnání rekordu dostal potřetí za sebou do nominace na trenéra měsíce. V září a říjnu skončil shodně na druhém místě s minimálním odstupem na Dušana Uhrina mladšího, respektive Jindřicha Trpišovského. Pokud jej chcete podpořit za měsíc listopad, můžete mu poslat hlas na www.synotliga.cz