Vyhledávání
| autor: Václav Hanzlík

Karel Krejčí: Šumavská oslava s pohárem 15. května v Dražovicích

P1450192.JPG foto: Ondřej Zlámal

Vážení fanoušci,

 před rokem jsem na těchto stránkách pravidelně komentoval ligové dění a výkony kandidátů na reprezentační dres. Poté přišla nabídka, abych se vrátil na lavičku Viktorky Plzeň a já nemohl odmítnout. V tu dobu jsem netušil, že tři kola před koncem Gambrinus ligy získáme mistrovský titul, přeci jen jsme v tu dobu ztráceli na vedoucí Spartu pět bodů.

Jsem nyní moc šťastný a je na místě, abych poděkoval všem z našeho týmu. Od hráčů, přes realizační tým až po vedení a další lidi z klubu, kteří nám vytváří fantastické podmínky. Udělali jsme vítěznou šňůru 16 zápasů v řadě a hlavně díky tomu se nyní můžeme radovat. A nesmím zapomenout samozřejmě na naše skvělé fanoušky, kteří při nás stáli v každém zápase a podporovali nás. Když vidím zaplněné tribuny Doosan Areny, je to skvělý pocit. Právě kvůli tomu se fotbal dělá. Já si strašně cením toho, že chodí pravidelně a fotbal je pro ně zábavou.

Nedalo mi to a udělal jsem si  nyní čas i na čtenáře czech4sport, cítím k vám trochu dluh. Ale věřte mi, že jsem měl opravdu hodně náročný program, který ani zdaleka nekončí. Do konce ligy zbývají odehrát ještě tři kola a jasně jsem vyhlásil, že je našim cílem vítěznou sérii prodloužit. Možná dostanou nyní šanci i kluci z lavičky, ale v žádném případě nedovolím jakékoli podcenění!

Ještě než odjedu s národním týmem na EURO, chci se vydat ukázat mistrovský pohár domů k rodičům na Šumavu. Pokud se s ním budete chtít vyfotit a krátce podebatovat, jste zváni v neděli 15. května do Dražovic, odkud pocházím.

A pak nás čeká EURO, vyvrcholení sezony. Pokud to půjde, pravidelně se s Vámi na těchto stránkách budu dělit o informace. Chtěl bych poděkovat všem, co nám drželi pěstě a fandili. Podpory si moc vážím.

 

Váš Karel Krejčí