Vyhledávání
| autor: CZECH 4 SPORT

Fanoušci bleskově vykoupili vstupenky na Brazílii

repre.jpg

Očekávaný přípravný zápas české fotbalové reprezentace s Brazílií, který hostí 26. března Sinobo Stadium v Praze, byl dnes vyprodán během několika hodim. Internetový předprodej se tradičně uskutečnil na webu www.vstupenkyfotbal.cz se začátkem v 8:00, před 13:00 bylo vyprodáno. Fanoušci v krátké době vykoupili všechny dostupné vstupenky v hodnotě 990, 1990, 2490 a 3890 korun, které byly určeny pro veřejnost.

Celkem jich tak bylo k dispozici přes 10 tisíc, včetně 2200 vstupenek pro nově vznikající Fanklub české reprezentace a 1600 vstupenek určených pro zájezdy z různých míst České republiky pořádaných společností Czech Sport Travel, jejichž aktuální nabídka je zde: https://www.czechsporttravel.cz/ceskobrazilie.html.

„Jsem moc rád, že se nám podařilo dostát slibu, že se do rukou fanoušků dostane více než 50 procent kapacity stadionu a stejně tak jsem rád, když vidím, jak obrovský zájem o vstupenky byl. Zpětná vazba od fanoušků byla mimořádná, zápas s pětinásobnými mistry světa je historickou událostí pro celý český fotbal a naši fanoušci i v bleskovém předprodeji ukázali, jak se na něj těší,“ uvedl Martin Malík, předseda FAČR. „Jediné, co mě tak mrzí je fakt, že se utkání bude hrát na stadionu s poloviční kapacitou, než byl ten, na kterém jsme Brazílii přivítali před 63 lety naposledy na české půdě,“ dodal Malík.

Česká reprezentace se s Brazílií poměří po dlouhých 22 letech, naposledy se oba výběry utkaly v roce 1997 v rámci Konfederačního poháru FIFA v Rijádu, kde Češi podlehli 0:2. Přímo v Praze se Brazilci na konci března představí dokonce poprvé od roku 1956.

„Všichni jsme rádi, a i když jde o přípravný zápas tak očekáváme skvělou atmosféru. Je to věhlasný soupeř a vůbec se fanouškům nedivím, že se prali o lístky, aby brazilské fotbalisty mohli vidět na vlastní oči. Tenhle zápas je opravdu specifický jménem soupeře, pro nás pro všechny je to svátek a je skvělé, že i fanoušci jsou v očekávání a chtěli by vidět slavné jihoamerické hvězdy,“ řekl reprezentační kouč Jaroslav Šilhavý, jehož tým čtyři dny před duelem s Brazílií podstoupí další velkou výzvu při zahájení kvalifikace mistrovství Evropy proti Anglii na legendárním stadionu Wembley.

Pokud nebudou uhrazeny vstupenky při platbě fakturou nebo nedojde k vyprodání autobusových zájezdů, které také garantují vstupenku na utkání, vrátí se tyto vstupenky zpět do volného prodeje. Fotbalová asociace ČR bude o souvisejících krocích neprodleně informovat.

JEDNÁ SE O TZ FAČR