Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

ERA-PACK Chrudim čeká páteční los

IMG_0171.jpg foto: Ivana Hošková
Český mistr ERA-PACK Chrudim drží jméno českého klubového futsalu v Evropě stále na vysoké úrovni. V UEFA futsal Cupu oostoupili Východočeši z Main Round do Elite Round podesáté v řádě, bez jediného zaváhání!

A tentokrát hodně suverénním způsobem. Svěřenci trenéra Condeho inkasovali ve třech zápasech jediný gól – zvítězili 4:1 mad Pinerolou Bratislava, 7:0 nad Apolonem Nikósia a 3:0 nad rumunským mistrem Targu Mures. Skvělými výkony se prezentoval brankář Carlos, který pro soupeře byl nepřekonatelnou překážkou. Ovšem přidali se i ostatní. Dnes už legendární Roman Mareš vstřelil Targu nádherný gól, solidní výkony předvedli kapitán Lukáš Rešetár, Roman Záruba, Tomáš Koudelka i Matěj Slováček. Ale vyjmenovat by se dal celý tým včetně nastupující generace bratrů Drozdů.

Chrudim tak může znovu bojovat o postup do Final Four, který ji stále uniká. Jména svých soupeřů se dozví v pátek 21. října, stream poběží na stránkách UEFA.com.

A o zajímavé soupeře není ve výčtu účastníků nouze!

Nasazení do této fáze turnaje jsou: Ugra Jogorsk (RUS, obhájci), Kairat Almaty (KAZ), Inter FS (ESP), FC Dynamo (RUS)

Vítězové skupin: Győri ETO (HUN – s českým reprezentantem Michalem Seidlerem), Araz Naxçıvan (AZE), Nikars Riga (LVA), Ekonomac Kragujevac (SRB), Sporting CP (POR)

Druzí ze skupin: Brezje Maribor (SVN), FC Feniks (KOS, vedený trenérem Benaga Beni Simitčim), Hamburg Panthers (GER), Nacional Zagreb (CRO), Real Rieti (ITA), City'US Târgu Mureş (ROU)

Chrudim nemůže hrát proti Targu Mures, se který se střetla ve skupině. Určitě se střetne s jedním z nasazených týmů, pak je variant víc. Ve dvou skupinách může potkat dalšího vítěze skupiny, v dalších dvou pak dva týmy z druhých míst.

Pokud jsou naše informace správné, tak se Chrudim tentokrát nebude ucházet o pořadatelství. Pořadatelé budou vybráni do svých pozic ve skupinách předem. Hrát se bude od 22. do 27. listopadu 2016.

Setká se Chrudim s Beni Simitčim? Nebo s Michalem Seidlerem? Podaří se jí vybojovat historický postup?