Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

David Hubáček: Pískot na Letné beru jako poctu

P1310959.JPG foto: Ondřej Zlámal

Cestou na Letnou mu v klubovém autobuse jeho spoluhráči připomněli jeho vlastní gól na Letné, odpověděl jim, že tam zažil i vítězství. Do hry se obránce David Hubáček dostal až v závěru utkání. Ze všech ochozů ho přivítal pískot a protislávistický pokřik. „Asi jsem ve Slavii něco dokázal, že na mne nezapomněli,“ usmál se tomu.

 

Všiml jste si nevlídného přivítání na Letné? Co tomu říkáte?

Všiml. Co tomu říkám? Asi jsem ve Slavii zanechal nějakou stopu. Horší by bylo, kdyby si mne nepamatovali, to by nebylo dobré. Beru to jako poctu.

Před vysokou prohrou vás zachránil brankář Dostál, souhlasíte?

My máme ve Zlíně vyrovnanou brankářskou dvojici, Holas nemohl chytat, tak nastoupil Dosty. Chytal výborně, vedl si perfektně a zachránil Zlín od mnohem většího přídělu. Málem chytil i penaltu.

Po dvou kolech jste byli první, ale asi jste zůstali nohama na zemi….

Jeli jsme na Spartu, tady se bude horko těžko vyhrávat každému týmu. Musíme se soustředit na týmy, se kterými se můžeme rovnat. Teď se musíme výborně připravit na Baník. Jsem rád, že nám vyšly první dva zápasy, kéž by nám to vydrželo. Znáte to, když přijde hned ze začátku útlum, tak se z toho člověk těžko hrabe. Dokud to jde, musíme sbírat body.

Jak se vám líbí zpátky v lize?

Já si to užívám, jsou to moje poslední zápasy, snažím si je užít. Role náhradníka mi nevadí, léta běží, máme tři výborné stopery, kryju jim záda, musím být připravený na to naskočit, kdyby se něco stalo.

Na co jste si vzpomněl, když jste přijížděli na Letnou?

Zažil jsem toho dost, kluci se mne v autobuse ptali na vlastní gól. Dvakrát jsme tu myslím vyhráli, jednou v poháru. Nějaké výhry jsem tu zažil.