Vyhledávání
| autor: Ondřej Zlámal

David Hubáček přidal své vyprávění do knihy Vzpomínky mistrů

P1200835.JPG foto: CZECH 4 SPORT

Malý Dominik, který se v roce 2009 vešel do mistrovského poháru, už hraje ve Zlíně fotbal za přípravku. Na tři tréninky týdně ho vozí jeho tatínek, který s áčkem bojuje o postup do první ligy a chystá se na studium trenérské licence B.

 „Když jsem se dozvěděl o tom, že mne chce Slavia, probral jsem právě po velmi vydařené dokopné ve Zlíně,“ zavzpomínal na první telefonát o zájmu pražského klubu. Přidal pak vyprávění, ve kterém došlo na Ligu mistrů, spoluhráče, partu v kabině a řadu dalších nepublikovaných historek.

Také na pověstnou penaltu. „Nebyl jsem na ni určený, vybrali mne diváci, byl jsem pod velkým tlakem,“ usmívá se držitel dvou mistrovských titulů a přiznává, že byl rozlučkou, kterou mu připravili fanoušci dojatý.

Představil nám také svoji sbírku dresů, ve které jsou opravdu unikátní kousky, nedávno do ní přibyl také dres jeho bývalého spoluhráče, který s ním přišel do Slavie na den přesně – od Dušana Šventa.

„Musím přiznat, že mne některé historky pobavily, vůbec jsem netušil, že se staly. Doufám, že udělají čtenářům radost,“ uvedl k tomu jeden z autorů Ondřej Zlámal.

 

Celé vyprávění si budete moci přečíst v Knize Vzpomínky mistrů, která vyjde na podzim tohoto roku.