Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Číčenice nastřílely Doubravicím pět branek

straky.jpg foto: Ondřej Zlámal

Blata Číčenice mají z posledních dvou domácích utkání šest bodů, po výhře 3:0 nad Drahonicemi nastříleli její hráči do sítě Sokola Doubravice pět branek. V tabulce Dudák okresní přeboru poskočila Blata už na páté místo. Negativem jsou však zranění hráčů a také dva zbytečně inkasované góly. Vizitka osmi branek ve dvou domácích zápasech je ale solidním zlepšením. 

Do vedení šli domácí hráči už po 37 vteřinách. Marek krásným přenesením hry vyslal do útoku Traxmandla a hbitý útočník rozvlnil síť za doubravickým gólmanem. Druhá branka přišla zanedlouho, už v šesté minutě, když si hosté po akci Jandy a Marka vstřelili vlastní branku. Ve 37. minutě přidal Traxmandl svoji druhou branku, opět po pěkné akci a po zakončení s velkým přehledem. Bylo to tři nula. 

Pak musel ze hry odstoupit Doktor, který si poranil kotník, Černý ale jeho roli na hřišti na stoperu zvládl a domácí hosty do šancí nadále nepouštěli.

Po přestávce se trefil Jirouš z rohového kopu podobným způsobem jako v zápase s Drahonicemi, pátou branku pak přidal po sólovém protiútoku Janda. V závěru musel ještě vystřídal Hajný, který má problémy s žebry. Hra po dalším prostřídání nebyla tak přesná, hosté navíc dvakrát po centrech překonali brankáře Babického.

Diváci odcházeli znovu ze hřiště spokojení, útočný fotbal plný branek se jim musel líbit.

„Pomohly nám rychlé góly v úvodu, Max si zaslouží pochvalu za jistotu v zakončení. Důležité bylo i to, že tým po přestávce nepolevil a udržel zápas pod kontrolou. Zranění jsou nepříjemná a tým bude muset v závěru soutěže zmobilizovat všechny síly, aby si vydobytou pozici v tabulce udržel. Ukáže se, jaký má tým charakter,“ uvedl Ondřej Zlámal, který Blata z lavičky vedl.

Čícenice – Doubravice 5:2 (3:0)

Branky: 1. a 37. Traxmandl, 6. Kuchta vlastní, 51. Jirouš, 74. Janda – 55. Kořán, 89. Soukup

Číčenice: Babický – Marek, Hajný (76. Budínský), Doktor (34. Černý), Daniel – Jirouš (55. Strachota), Lácha, Janda (67. Jakub Mráz), Vítovec – Šimek (85. Zlámal), Traxmandl