Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Blata Číčenice: Cílem je postup

cicenicehriste.jpg foto: Ondřej Zlámal

Fotbalisté Číčenic zahajují zimní přípravu na jarní sezonu. Trenér Radek Vrba připravil tréninkový plán, ve kterém nechybí kromě tréninků na domovském hřišti také příprava v posilovně, využití hřiště s umělým povrchem ve Strakonicích a osm přípravných zápasů. Ten poslední proti Miroticím proběhne v rámci závěrečného několikadenního soustředění.

„Cílem je postup. Chceme zapracovat na fyzičce, nastavit organizaci hry a podpořit herní kreativitu. Hráčům bychom měli vytvořit co nejlepší zázemí proto, aby byli na soutěž připraveni, “ uvedl trenér na hráčské schůzi před zahájením přípravy.

„Začínáme poměrně pozdě, chceme z této nevýhody udělat výhodu. Začínáme se soupeři z vyšších soutěžích, kteří nám ukáží, jak na tom jsme. Končíme s týmy ze třetí třídy, ale je to spíš dané tím, že to tak vyšlo, než že bychom to plánovali,“ vysvětlil Vrba.

Kromě posílení organizačního zajištění - hřiště bude mít svého správce - plánuje klub také další posilování kádru. „Rádi bychom přivedli Jakuba Mráze a sehnali náhradního gólmana. Výhledově bychom také rádi uvítali spolehlivého útočníka,“ dodává trenér, který v minulosti v klubu působil.

Číčenice jsou po podzimní části na druhém místě III.B Dudák třídy, když mají stejný počet bodů jako vedoucí Drahonice. Soutěž začnou 15. dubna zápasem na hřišti Volyně B.

Plán přípravných utkání:

Ne 18.2. 16:00 Číčenice – Dříteň (Hluboká)

So 24.2. 19:00 Číčenice – Vlachovo Březí (Strakonice)

So 3.3. 19:00 nebo 15:00 Číčenice – Chelčice (bude upřesněno)

So 10.3. 14:00 Číčenice – Milenovice (Milenovice)

So 17.3. 15:00 Číčenice – Štěkeň (Strakonice)

So 24.3. 16:00 Číčenice – Vodňany (mix) (Strakonice)

So 31.3. 16:00 Číčenice – Skály (Číčenice)

7.-8.3. Číčenice – Mirotice (v rámci soustředění)