Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Antalyaspor vyhrál, Ondra Čelůstka naskočil do hry

12222222.jpg foto: @Antalyaspor

Dvě dobré zprávy máme pro všechny fanoušky Ondry Čelůstky – Antalyaspor vyhrál na hřišti Karabuksporu 2:1 a připsal si tři velice důležité body a Ondra si po odpykání dvouzápasového trestu znovu zahrál – naskočil do hry během druhého poločasu a byl na hřišti, když jeho tým vstřelil vítěznou branku!

Na hřišti posledního týmu turecké ligy se Antalyaspor ujal vedení díky přesnému přímému kopu, který vyslal na domácí branku ve 13. minutě Diego Angelo. Míč zaplul přesně k levé tyči. Pak měli hosté řadu dalších šancí, další branka ale přišla až po přestávce a bohužel padla do Boffinovy sítě – penaltu za hru rukou proměnil Ergin Keles.

V závěru, kdy už byl na hřišti střídající Ondra Čelůstka, měli hosté dvě velké šance po akcích Doukary, nejprve běžel sám na branku Emre Gural, ale domácího gólmana neprostřelil, sedm minut před koncem ale zajistil tři důležité body Deniz Kadah, který dorazil do odkryté branky přihrávku Doukary po rychlém protiútoku.

„Jsem moc rád, že jsem se po karetním trestu konečně zase vrátil na hřiště. Ty dva zápasy distanc byly nepříjemné, do toho byla reprezentační pauza, čekal jsem pěkně dlouho. A protože kluci vyhráli , tím pádem nebyl moc důvod měnit sestavu, a tak jsem začal na lávce, ale trenér mě dal do průběhu druhého poločasu, a jsem rád, že jsem byl na hřišti, když jsme vstřelili tak důležitý rozhodující a vítězný gól. Příští úkol je pohlídat Eto’a a spol. Přijede k nám Konyaspor a to bude pro nás takové dá se říct finále! Když tohle zvládneme tří-bodově tak už si myslím, že jsme zachráněni.“

Domácí utkání s Konyasporem se hraje neděli 15. dubna od 15 hodin. Antalyaspor poskočil v tabulce na 12.místo.

Karabukspor – Antalyaspor 1:2 (0:1)

Branky: 68. Ergin Keles (pen) - 13. Diego Angelo, 83. Deniz Kadah

Antalyaspor: Boffin, Nazım, Djourou (75. Čelůstka), Diego, Sakıb, Hakan, Charles, Deniz, Maicon (59. Yekta Kurtulus), Jevtovic (72. Emre Gural), Doukara