Služby
| autor: Ondřej Zlámal

Antalyaspor vedl 2:0 o poločase a vyhrál

akhisar.jpg foto: @Antalyaspor

ntalyaspor slaví druhou výhru v řadě. Tentokrát přivezl tři body za vítězství 2:1 na hřišti posledního týmu tabulky Akhisarsporu. Obě branky vstřelil v prvním poločase Mevlut Erdinc.

V sedmé minutě Mevlut Erdinc otevřel skóre, když si naběhl na centr od Cissokha a poslal míč hlavou o zem nechytatelně do sítě. Pak v podobné situaci při šanci domácích předvedl naprosto prvotřídní zákrok brankář Boffin, který v dalším průběhu několikrát hosty podržel.

Druhou branku vstřelil Erdinc dvě minuty před přestávkou, když si naběhl na bližší tyč na Sangareho přesný centr. Po přestávce se domácí snažili vrátit do zápasu, měli celou řadu šancí, ale podařilo se jim jenom snížit.

"Byl to podobný zápas tomu, který jsme vyhráli doma minulý týden. První poločas jsme hráli slušně a dali dvě branky. Po přestávce jsme jenom bránili a nakonec se ještě báli o výsledek, úplně jsme přestali hrát s míčem a jen nakopávali a ztráceli balony. Pak se to na nás valilo a nakonec jsme i jeden gól dostali. Naštěstí ale máme letos v takový zápasech kliku a vítězství jsme už udrželi," okomentoval zápas Ondřej Čelůstka, který odehrál celých devadesát minut.

V příštím kole se v sobotu utká Antalyaspor doma od 15 hodin s týmem BB Erzumrumspor. V tabulce je na šestém místě. 

Akhisar - Antalyaspor 1:2 (0:2)

Branky: 58. Helder Barbosa - 7. a 40. Erdinc

Antalyaspor: Boffin - Sangare, Ozturk, Čelůstka, Cissokho - Sinik (84. Drole), Ozmert, Charles, Fredy (66. Yekta Kurtulus), Ozkan (79. Yildirim) - Erdinc

Foto: @Antalyaspor