Vyhledávání
| autor: Martin Boška

Antalyaspor na hřišti Basaksehiru bod neuhrál

Celda Ant.jpg foto: Antalyaspor

Antalyaspor nastoupil do druhého zápasu pod vedením nového trenéra Tomase. Ve 13. kole zavítali Antalyjští do Instanbulu, kde se utkali s Basaksehirem. V utkání tým reprezentanta Ondřeje Čelůstky podlehl domácímu celku 2:0.

První branka utkání padla v 60. minutě, když Gael Clichy vystřelil z velké vzdálenosti prudkou střelu k pravé dolní tyči. O 3 minuty později vystřelil z hranice velkého vápna Aleksič. Jeho střelu srazil hostující obránce za záda brankáře Kaplana.

Čelůstka odehrál celé utkání na pozici středního obránce. Antalyaspor se tak po 13 utkáních stále nachází na 16. sestupové příčce. Další zápas čeká Ondřejův tým již ve středu, kdy se v šestnáctifinále tureckého poháru utkají s Eyupsporem. V neděli poté v rámci nejvyšší soutěze změří před domácím publikem síly s Trabzonsporem, za který mimochodem hraje další český reprezentant Filip Novák. Zároveň je Trabzonspor bývalým působiště Ondřeje, odehrál v jeho dresu dvě sezony a podíval se s ním i do Ligy mistrů.

 

Basaksehir - Antalyaspor 2:0 (0:0)

Branky: 60. Clichy, 63. Aleksic Žluté karty: Crivelli – Charles, Angelo, Čelůstka

Basaksehir: Günok – Behich (58. Frei), Ponck, Epureanu, Clichy – Topal – Višća, Özcan (46. Aleksić), Kahveci, Elia (85. Arda Turan) – Crivelli. 

Antalyaspor: Kaplan – Sangaré, Čelůstka, Angelo, Çamdal – Akyol, Charles, Sinik – Özmert (66. Blanco) – Chahechouhe (78. Fredy), Mukairu.

 

Více k zápasům Antalyasporu na: ondrejcelustka.cz