Aktuality
| autor: Ondřej Zlámal

Aidin Mahmutovič: Můj dvouletý syn si oslavy užil

P1190591.JPG foto: CZECH 4 SPORT

Na oslavy před plzeňským kotlem si vzal na pomoc svého dvouletého syna. K radosti měl bosenský útočník Aidin Mahmutovič oprávněný důvod. Dvěma góly v prvním poločase zařídil pro Viktorii pohodový zápas proti Brnu a uhájení pětibodového náskoku před Spartou.

Se svým výkonem musíte být spokojený.

Stává se, že někdy přijdou zápasy, kdy nedáte góly a pak to přijde. Doufám, že mi to nějaký čas vydrží. Myslím, že jsem odehrál i lepší utkání než dnes, ale dnes jsem dal dva góly, jsem za něj rád.

Mohl jste mít hattrick, při další šanci to nevypadalo moc na ofsajd, nemrzí vás to?

Taky se mi zdálo, že jsem v osfajdu nebyl. V Ostravě to bylo dvakrát podobné, s tím nic nenadělám, rozhodčí píske a je to. Hlavní je, že jsme vyhráli a máme tři body.

Nebyl jste už trochu nervózní, že se netrefujete?

Trochu nervózní jsem už byl, nestává se mi to často, abych pět zápasů nedal gól, jsem útočník, není to příjemné. Makal jsem a chtěl jsem týmu pomoct jinak. Ale doufám, že už to bude jinak.

Před první brankou to vypadalo, že budete přihrávat...

Když jsem dostal míč, hned jsem věděl, že udělám kličku doprava a vystřelím. Nikoho jsem tam ani neviděl, komu bych to dal.

Nečekal jste, že v brněnské obraně budete mít přece jenom méně prostoru?

Bylo tam prostoru dost, ale oni bránili dobře, nám pomohl rychlý gól, zápas jsme měli pod kontrolou, neměli jsme problémy.  Doufám, že v tom budeme pokračovat i dál.

Na oslavy s fanoušky jste vzal syna, jak se mu to líbilo?

On viděl několik zápasů, co děláme na hřišti, pak přišel domů a dělal to samé, předváděl to, dneska jsem ho vzal s sebou a myslím si, že si to hodně užil. Nemusel jsem mu nic vysvětlovat, všechno pochopil hned.

Bude jednou fotbalistou?

Ještě je malý, má dva roky, uvidíme.

Blogy

Blog Ondřeje Zlámala

Slavia si neumí poradit se zataženou obranou

Fanoušci Slavie jakoby sledovali loňskou sezonu ze záznamu. Slavia prohospodařila náskok na čele tabulky a zatímco vloni nepohrdla titulem Plzeň, tentokrát má k němu našlápnuto Sparta. Červenobílí... >>
Blog Martina Michalce

Na své fotbalové škole mluvil Petr Čech o posunu mladé generace i o své budoucnosti

Po dlouhých třech letech se Petr Čech dostal osobně na svoji fotbalovou školu. A dokonce poprvé v pozici někoho, kdo nemusí řešit neodkladné pracovní záležitosti spojené s novou sezonou. Na konci... >>
Blog Martina Bošky

Vzestup českého ženského fotbalu? Diametrální. Není se vůbec za co stydět, ba naopak

V souvislosti s ženským fotbalem si v posledních dnech vybavíme především obrovské zklamání, které přineslo penaltové vyřazení v baráži o postup na evropský šampionát. Fotbalistky měly postup... >>